21.06.2017 г., 0:07 ч.

One- line love 

  Поезия » Хумористична
265 0 5

Подсилих пикселите 

на пищната си Ful HD резолюция,
почти го дакарах до 4K,
за да те усещам напълно
в твоя 9D формат!

 

Задръстих ти чата,
вече брои ме за СПАМ,
изтеглих всички любовни
емотикони, и те зарих със сърца.
През час си качвам селфи,
граматиката (клавиатурата),
да си глетнеш, чак,
шом зърнеш хиалороновите
 джучки да се цупят
над авангарден силикон!
Блестят избелени фасетки,
синеят лещи за разкош,
изкуствените мигли трепкат,
с най-новите смарт-приложения!
Татуираните ми ръчички
проговориха китайски,
дракони и йероглифи,
вече нямат скрити тайни.
Ноктите ми са изкуство,
да Винчи, толкова не е рисувал,
имам цяла Мона Лиза,
върху дясното кутре...
Шарнах всичкимъдри мисли,
постнати из фейса
да се шашнеш от екзистенциалността ми,
и недостижима креативност!
Всяка нова умнотия,
пояснявам с "... в смисъл, че...",
няма, как да не ме лайкнеш,
'щот съм готино парче!
 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??