28.10.2009 г., 20:44 ч.

Онези облаци, огън и дим 

  Поезия
458 0 1

 

"Онези облаци, огън и дим"

 

Всеки ден е хубав ден... да започна

да те обичам и опознавам.

Да ти кажа и покажа как никак нямам

сили да те гледам... отдалеч

 

и да премълчавам, пресъхнала, с очите

колко страхове оправдавам.

Преди не оставях време за мои белези

да ми личат до влюбеност...

 

Но днес е хубав ден, да започна...

да рисувам онези облаци, огън и дим,

със страхове да изригна до рана

и да те оставя като мъж да раниш!

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е - всяко нещо си има цена.И понеже сме емоционални същества, за да има летене, трябва да има и паданеПоздрави Бо!
Предложения
: ??:??