31.08.2007 г., 22:50 ч.

Онова мое лято 

  Поезия
502 0 2
Като ледче във юлските дни
се стопи любовта ни гореща.
Тя отиде си заедно с лятото...
Колко кратка бе тяхната среща!

Там навътре, дълбоко в морето
то изчезна, замина далече.
И загърби брега бял, където
скучно, пусто и тъжно е вече...

Самотна в студената стая
се взирам сега във вълните.
Не ще се повтори, аз зная,
но как да убия мечтите?

© Цветелина Дианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Недей убива мечтите си мила!
    Недей!!!
  • И аз се питам същото.
    И моето лято няма да се върне никога вече!
    Но не убивай мечтите си,колкото
    и нереални да са те!!!
Предложения
: ??:??