31.01.2008 г., 22:09 ч.

Онова място 

  Поезия » Любовна
584 0 0

Онова място

 

Ще отплавам...

натам, до онова магическо място,

някога където бяхме щастливи.

И точно там ще положа останките

от съкрушеното си сърце и

ще се моля поне за миг

да си спомниш моето лице.

 

Ще отплавам...

до свещената за мен земя,

някога където потушавахме страстта си.

Там, където ти ме люби до несвяст

и сломи ме с твойта власт.

 

Ще отплавам...

и ще те обичам там,

но сама... в твоите крака

винаги ще коленича и

в любовта ни ще се вричам,

но не искам да знаеш,

че още ще те обичам!

Просто ще отплавам...

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??