17.08.2007 г., 20:33 ч.

Опит 

  Поезия
508 0 3
След всичкият фарс и блясък,
как да остана истинска сега?
Останала занапред дори без тласък,
се мъча да повярвам в любовта.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??