Aug 17, 2007, 8:33 PM

Опит 

  Poetry
509 0 3
След всичкият фарс и блясък,
как да остана истинска сега?
Останала занапред дори без тласък,
се мъча да повярвам в любовта.

© Милена Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??