26.12.2007 г., 18:57 ч.

Опит за Дарк 

  Поезия » Бели стихове
604 0 6
Заглъхва в мрака вик от болка
нощта облива се в сълзи
звездите като ярки рани
процеждат кървави следи
Утробата вселенска ражда
кошмар от хаос изтъкан
роден бе Ангел смъртоносен
на Злото свиден младенец
Изпратен за да покосява
туй що нарича се Живот
Дъхът му всичко заличава
и мисъл, спомени и плът
В очите му се вижда Адът
в гласа му демони пищят
утробата е вече люлка
а Хаосът - любящ Баща
Вселената е поругана майка
проклинаща и с плът кърмяща
на Мрака свидното дете.

© Йордан Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??