13.11.2010 г., 21:38 ч.

Опит за летене 

  Поезия » Любовна
580 0 4

Като хвърчило рееш се в небето

в ръцете си държите силно любовта,

а ти се молиш да не пусне никога въжето,

да не отлетиш безцелно някъде и без следа.

 

Приветстват опита ти за летене

облаци във розово и розова луна

и под хипноза спира времето за тебе,

попадаш в друга приказна страна.

 

Два снежнобели ангела пред твоя дом

вещаят утрото на новото начало,

съзираш даже вечния небесен трон,

от който любовта всичко е раздала.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??