Купчина пера по пода..
Пореден опит за летене.
Не се отказваше пред болката,
крилата си зашиваше умело.
Фрактури имаше навсякъде,
но беше упорита - продължи
да скача в неизвестното..
на нея просто й се влюбваше.
Последната любов разби го,
но тя намери сили да го залепи..
скриваше го зад усмивките
и крила разперваше да полети.
Купчина пера по пода.
И пореден опит за летене,
накъде зад хоризонта
сърцето й се съживи!
© Емилия Йорданова Всички права запазени