28.05.2017 г., 23:54 ч.

Опит за степенуване 

  Поезия
231 0 2

Стихът душѝ не
позлатява, а с ЛЮБОВ
ги озарява!

 

Стихът света и
озарява, и с ЛЮБОВ
го благославя!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??