5.09.2008 г., 12:55 ч.

Опит за вътрешни дилеми 

  Поезия » Любовна
555 0 4
Обсебваш ме. Недей така.
На мен ми трябва малко да се разпилея,
щом видя малко мъжка красота
и даже интелект зад нея.

Специален си. Внимание привличаш
и предполагам, като всички мои блянове,
в чиито и свят, стая, съзнание да влизаш,
не оставаш незабелязан.

Омайваш ме. Унасям се в усмивката
и в думите. Но с теб ще се задавя.
Далеч си, чужд си и едва ли съм щастливката,
която ще съумее да те притежава.

Ах, чувам разни думи приглушени.
"Далеч си, чужд си..." нещо ми говори.
Аха, опит за вътрешни дилеми.
Поисках те. Вратата няма сама да си затворя.

05.09.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??