28.09.2023 г., 19:49 ч.

Опитах... 

  Поезия
135 2 0
Опитах...

 

Опитах се..! Със този Свят да свикна...

Да бъда част... Да го разбирам...

Но, как със тази злоба да привикна..?

Лицемерно да се смея... Да позирам...

 

Опитах се..! Душата да подтикна...

Към всеки със Любов да се отнася...

И Ето... Друг проблем възникна...

Лицемерие и завист... Не понася..!

 

Опитах се..! Повярвайте..! Опитах...

Със хората в тълпата да се слея...

Единствено ритниците изпитах...

И с ножове в гърдите си живея..!

 

Опитах в този Свят..! Не е за мене...

Свят без Обич..! Свят с омраза..!

Където всеки паднал на колене...

Се смята за прокажен... За зараза..!

 

Опитах се..! И се поучих...

Как не трябва да живея...

В Свят бездушен се научих...

Да бъда себе си... За да Оцелея .!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

12.02.2023

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??