Опитах се да те изгоня!
Спомням си, че докато изгарях общите ни снимки,
сякаш заедно с тях изгоря и половината ми душа.
Затова сега болката ми е непоносима.
Може би подтиквана от нея
изхвърлих всичко останало,
което ми напомня за теб!
Опитвах се да те проклинам.
Обвинявах те за всичките си нещастия,
за реките от сълзи и безсънните си нощи.
Но всеки път думите замираха
неизречени в гърлото ми
и в крайна сметка
се чуваше само моя плач:
единствения ми спътник.
Опитвах се, но не успях !
Време е да се примиря със съдбата си!
Човек не може да убие половината от себе си,
а точно това си ти за мен!
И въпреки че никога няма да бъде същото,
ти винаги ще бъдеш в мен!
© Маги Всички права запазени
Може да се почувстваш по-комфортно!