3.08.2018 г., 1:05 ч.

Опитай 

  Поезия » Любовна
343 2 0

Измисли ме насън, нарисувай ме нежна
с бяла рокля, и боса! Нарисувай ме в сън,
бродещ в нощите – мокри, и тъжни!
Нарисувай ме с цвете в косите навън!


Измисли ме във песен, щом умееш, изпей ме!
Изречи ме насън, помоли ме да спра,
да не тръгвам, а да остана, моли ме...
да се стопля при теб, докато спира дъжда!


Измисли ме - спасителка, фея неземна,
потърси ме отчаян в някой ден, земен, мой.
Подскажи ми, дай ми знак, призови ме,
ред да сложа в мислите твои!

Опитай... 08.06.2016 г, 22,21 ч.

© Таня Чардакова Всички права запазени

Стихотворението е публикувано за първи път в творческия ми Фейсбук "Dvekitki Karlovo" на 08.06.2016 г. в 22,21 часа и е посветено на един човек, който ме видя, когато бях невидима!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??