27.06.2008 г., 11:22 ч.

Опитай се!... 

  Поезия » Любовна
674 0 25
           Опитай се!...

Приятелю, не ме попита,
защо съм толкова сама,
не ме докосна, не опита
да бъдеш с мен до пролетта!...

Не знаех, че съм само ручей,
в който ти се освежи
и само онзи кратък случай
е нещото, което ни сближи!...

Когато тръгваш надалече
и нямаш сили да вървиш...
когато няма да съм нищо вече...
опитай се... да полетиш!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??