Jun 27, 2008, 11:22 AM

Опитай се!... 

  Poetry » Love
675 0 25
           Опитай се!...

Приятелю, не ме попита,
защо съм толкова сама,
не ме докосна, не опита
да бъдеш с мен до пролетта!...

Не знаех, че съм само ручей,
в който ти се освежи
и само онзи кратък случай
е нещото, което ни сближи!...

Когато тръгваш надалече
и нямаш сили да вървиш...
когато няма да съм нищо вече...
опитай се... да полетиш!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??