18.01.2011 г., 12:52 ч.

Опитвах се 

  Поезия » Любовна
654 0 1

Опитвах се да скрия всяко чувство,

опитвах се да плача без сълзи,

да се усмихвам, макар да ми е пусто

в голите и сиви дни.

 

Опитвах се да те забравя,

опитвах се да изкрещя,

но пред тишината аз останах няма,

пред спомена за любовта.

 

Опитвах се да съм приятелка на самотата,

опитвах се да бъда безразлична,

да вървя в тъмнината без посока

и мъката си да отричам.

 

Опитвах се да излекувам всяка рана,

опитвах се живот да дам на своите мечти,

да вярвам лудо в нещо невъзможно,

да намирам истина в твоите лъжи.

© Десислава Наумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??