15.04.2020 г., 7:43 ч.

Опитвам 

  Поезия » Любовна
478 0 0

Опитвам да си прочистя мисълта,
да изчистя всяка прашинка от теб
Да излекувам сърцето си, да затупти,
да започна да чувствам. Отново.

 

Опитвам да гледам отново света
с очите на малко дете и с усмивка.
Да забравя че някога бил си до мен,
да си спомня без теб как се диша

 

Опитвам се пак да погледна с очи
без да чакам до мен да те има.
Опитвам света да създам си без страх,
Че отново ще дойдеш за нова разруха.

 

Опитвам се да науча сърцето си как
да тупти безразлично за всичко,
да забравя всеки спомен от теб.
Да започна да дишам. Опитвам

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??