27.09.2008 г., 10:58 ч.

Опитвам се да бъда силна! 

  Поезия » Любовна
822 1 2
 

 

Опитвам се да бъда силна,

но не мога вечно аз да крия

празнотата в своите гърди...

 

Боря се дори и със съдбата,

само да не съм сама, с някой ъгъл слята...

Дори и късче самота да ме пронизва,

прехапвам устни,

продължавам да вървя напред...

 

Гледам с вдигната глава

към бъдещето необятно...

Назад към миналото не поглеждам...

Само споменът горчив остана...

 

Боря се... за да не съм сама...

Не знам дали ще издържа дори,

но знам едно - „И утре има сутрешни зори..."

 

 

© Диана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??