20.05.2008 г., 6:28 ч.  

Стих-сълза 

  Поезия » Любовна
1070 0 12

"Пиши все така..." – от коментар


Ще пиша с молив по листа
и с пръст по пясъка ще пиша –
за мен, за теб, за любовта,
за всичко, дето в мене диша

и носи радост в твоя ден;
за миг тъгата ти изпива
и в погледа ти възхитен
потрепва пламъче игриво.

Не стигнах висшата естетика,
но думите ми се редят
и ги изпращам на сърцето ти –
там песенно да прозвучат...

Ще пиша, като знам, че чакаш.
Но всеки стих ще е сълза,
защото ни дели Земята...

Любов – напразно хвърлен зар.

 


 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??