27.08.2006 г., 22:34 ч.

Оправдание 

  Поезия
835 0 4
ОПРАВДАНИЕ Ще бъда безразлично добра, когато с пръста си нахален, ме сочи завистливата ръка, незнаейки, че пътят ми е жален. Достойна е житейската борба, нанизала търпенията нежно, и плавайки по тихата вода, развявах миловидности прилежно. В духа на всеотдайностна любов, се реех във съпружеска тоналност, съзнавайки божествен благослов със името на мирната ми вярност.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??