27 авг. 2006 г., 22:34

Оправдание 

  Поэзия
836 0 4
ОПРАВДАНИЕ Ще бъда безразлично добра, когато с пръста си нахален, ме сочи завистливата ръка, незнаейки, че пътят ми е жален. Достойна е житейската борба, нанизала търпенията нежно, и плавайки по тихата вода, развявах миловидности прилежно. В духа на всеотдайностна любов, се реех във съпружеска тоналност, съзнавайки божествен благослов със името на мирната ми вярност.

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??