27 ago 2006, 22:34

Оправдание 

  Poesía
771 0 4
ОПРАВДАНИЕ Ще бъда безразлично добра, когато с пръста си нахален, ме сочи завистливата ръка, незнаейки, че пътят ми е жален. Достойна е житейската борба, нанизала търпенията нежно, и плавайки по тихата вода, развявах миловидности прилежно. В духа на всеотдайностна любов, се реех във съпружеска тоналност, съзнавайки божествен благослов със името на мирната ми вярност.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??