2.12.2010 г., 16:24 ч.

Опростено, без драми 

  Поезия » Любовна
1057 0 19

Огън ли искаш? Нямам.

Пък и кому е нужен?

Ще се опариш, а  раните 

с нищо не си заслужил.

Ето ти я, любовта ми - 

без опаковка, без панделки.

Без клетви и мелодрами. 

Без песнопения ангелски.

Мога да дам само думи. 

Да те целувам по мръкнало,

да те наричам „любими”,

въпреки че е изтъркано.

Мога да те обичам 

просто и ненапудрено

срещу букет кокичета 

и устните ти предутринни.

Грей се с жарта в очите ми, 

тя ще ти стигне до съмнало.

А щом се съмне, попитай ме  

може ли да се върнеш.

 

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??