31.01.2024 г., 10:30 ч.  

Опровержение на притчите 

  Поезия » Философска
149 7 8

ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА ПРИТЧИТЕ

Разказаха ми приказка прекрасна –
два вълка има в нас – и на теория
храна комуто даваш, ще порасне –
първият е зло, любов е вторият.

Но опака съм аз, пък и проклета! –
и с мене всичко случва се наяве.
След толкова години под небето
у себе си отглеждам само славей.

© Валентина Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??