9.12.2017 г., 18:57 ч.

ОПТИМИСТ 

  Поезия » Друга
241 0 3

 

Аз мисля, че съм оптимист,
вървя по светлата страна,
стремя се все да бъда чист
и семена  добри да сея!

 

Не зная как ме възприемат
и как ме другите ценят...
Аз давам по- от мен да вземат
отколкото да ми дадат!

 

Щом някой тъжно се разплаче
и в мен очите за сълзят...
На хората правата тача.
На възрастните правя път!

 

Стремя се и да съм възпитан,
да бъда просто джентълмен.
По кокалчета аз не ритъм,
докато не ме ритнат мен!

 

Бих искал с мен да се сравняват.
Да търсят примери във мен.
Когато просто път ми дават,
не търсят свада те  със мен!
  03.12.2017г.София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Личи си, че вече си минал фазата на засягане. Еднакви сме и това ме радва.
  • Не ме е ене кой как ме чувства!Аз уважавам себе се и държа само на това!
  • Милият ми джентълмен! И ти опитваш като мен! Не те ли смятат идиот? Аз вече знам, че тъй е и се научих да се чувствам гот!
Предложения
: ??:??