1.02.2014 г., 21:16 ч.

Оптимистично 

  Поезия » Философска
485 0 1

Всеки има своя карма,

търси знаците по пътя си,

трябва дълго да пътува

изкушен от свят прекрасен.

Всеки има своя радост,

търси я в топла усмивка,

дълго тя да се разлива,

в длан човешка да притихва.

Всеки има звездна стряха -

свой рай в дните земни,

с майчините песни вечни

да е истински и свети.

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Всеки има своя карма,
    търси знаците по пътя си,"

    Споделям!

    Поздрав, Мариола!
Предложения
: ??:??