21.10.2012 г., 23:03 ч.

Орехче да посадиш 

  Поезия
499 0 3

Орехче да посадиш

Разчупвайки черупката от чувства,
във орехчето пускаш светлина
и ядката му беззащитна схрускваш,
превръщайки го в някаква храна.

Е, как е? Услади ли ти се? Много?
Какво пък?... Има орехчета - яж!
Все повече ще са ти нужни, друго
щом не си посял веднъж!

 

 

 

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??