1.08.2006 г., 16:33 ч.

Оргазъм за простаци 

  Поезия
1934 0 19

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Кукли Барби - фолкпевици,
с гриви като на лъвици,
складове за силикони,
мажоретки за купони...
Асистентки на халтурата,
негативи на културата,
самочувствия за мутрите,
с глас, изваян от компютрите...
Даже прашките не слагате,
гонят ли ви - хич не бягате...
Пише ви го на челото:
стават само за леглото.
Бизнесменни марионетки,
с култ към личните им сметки...
Парлама е микрофона,
щом звучи буфосинхрона...
Като въшката на челото,
току-що дошла от селото...
Леш за жълти папараци
и оргазъм за простаци...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??