10.09.2020 г., 9:23 ч.

Орхидеи 

  Поезия » Любовна
634 1 1

Звездите се разстилат, като орхидеи
С въздишки нежни пълна е луната
Очи затварям - плуваш като горска фея
По вятъра се носиш с мен в душата
 

Чуй мелодията, която в мен се лее
И в сън ще се превърне самотата
Орхидеите цъфтят в небето и белеят
Вслушай се и ще ме чуеш в тишината
 

Очи затварям, виждам ти лицето
Чувам те как стенеш в полусън
Очите ти са орхидеите, искрящи в небето
Трептят в душата ми със нежен звън

© Златин Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Вслушай се и ще ме чуеш в тишината" - вярно е, тишината "говори" и казва най-много.
    Красива идея с орхидеите
Предложения
: ??:??