21.06.2007 г., 6:48 ч.

Ориенталска перла 

  Поезия
731 0 3


ОРИЕНТАЛСКА ПЕРЛА

От нищото ти се появи.

Усетих въздуха различен,

в твойте мисли влизайки.

Сега не съм безличен.


Аз съм нещо ново,

аз съм някой.


За друго не копнея,

освен за вечността цяла,

само за да те разсмея,

само за да наблюдавам усмивката ти бяла,

само още нещо за теб да проумея.


Ти си това, което търсех

и никой друг не може да отнеме,

новите ми крила, с които пъхрам,

подарени от богиня.

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??