Jun 21, 2007, 6:48 AM

Ориенталска перла 

  Poetry
733 0 3


ОРИЕНТАЛСКА ПЕРЛА

От нищото ти се появи.

Усетих въздуха различен,

в твойте мисли влизайки.

Сега не съм безличен.


Аз съм нещо ново,

аз съм някой.


За друго не копнея,

освен за вечността цяла,

само за да те разсмея,

само за да наблюдавам усмивката ти бяла,

само още нещо за теб да проумея.


Ти си това, което търсех

и никой друг не може да отнеме,

новите ми крила, с които пъхрам,

подарени от богиня.

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??