9.11.2007 г., 9:18 ч.

Орис 

  Поезия » Любовна
770 0 22
Знам, житейските пътеки
няма да се пресекат.
Две различни сме планети,
всяка - със отделен път.

Но в едно духовно цяло
с теб сме свързани докрай.
Аз съм твоето начало,
ти, навярно, моя край...

Може би, във нашта орис
е заложен смисъл скрит.
Искам да ми отговори
някой мой неписан стих...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??