Nov 9, 2007, 9:18 AM

Орис 

  Poetry » Love
772 0 22
Знам, житейските пътеки
няма да се пресекат.
Две различни сме планети,
всяка - със отделен път.

Но в едно духовно цяло
с теб сме свързани докрай.
Аз съм твоето начало,
ти, навярно, моя край...

Може би, във нашта орис
е заложен смисъл скрит.
Искам да ми отговори
някой мой неписан стих...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??