13.05.2010 г., 11:59 ч.

Орис 

  Поезия » Друга
418 0 0

 

Часовникът върви,

отмерва последните дни.

Словото на Бог гърми

като глас от много води.

 

Животът на земята ще приключи.

Небето врата ще отключи

числото на спасените души,

когато достигне божиите пълноти.

 

Белезите са явни:

наводнения, катаклизми,

войни, противоречия,

болести, сътресения.

 

Спасените ще величаят

господаря на живота.

Неспасените ще ридаят,

жалеещи за своята орис.

 

Дар от небе

© Доми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??