27.05.2008 г., 18:07 ч.

Орисия 

  Поезия » Друга
543 0 2


Орисия



Душата ми се скита

гладна, дрипава и боса...

С крака от лутането наранени...

тя кръста си към своята

ГОЛГОТА... носи!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??