8.03.2020 г., 8:00 ч.

Осемстишно 

  Поезия » Друга
363 1 4

На скъпата ми 

съпруга.

 

 

На твоят празник, днес реших,

подарък друг да ти даря.

За теб е този малък стих,

за теб са моите цветя!

 

Набрах ги рано сутринта,

за теб, под мартенски звезди.

Букет от моята душа!

Обичам те като преди!

 

08.03.2020г.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??