13.11.2007 г., 8:16 ч.

Още 

  Поезия » Друга
631 0 14

                                                                 с обич...

Не смея да въздъхна,

да не би мига да разваля.

Не искам отново да измръзвам

в прегръдката на сивата тъга.

Разграждам се от болка!

И сънят във мен боли,

душата ми е морна

от всичките злини.

Ще мога ли да се усмихвам

и да бъда пак добра?

Да откривам бряг,

към който да прииждам,

да чуя пак

на пролетния дъжд смеха?

Дали ще мога да танцувам

в пясъка,

под вечната омайница - луна?

След зимата дали ще бъда същата?

Сърцето ми затворено е в мен!...

И нямам път и нямам време,

защо ли свърши моят ден?

 

12.11.2007г.

 

 

 

 

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??