7.05.2016 г., 10:43 ч.  

Още чувам 

  Поезия
407 0 0

Още чувам гласа ù..
Чувам как ми се кара....
Но вече гласът избледнява...
А болката в гърдите остава...
Бих дала толкова много..
Бих дала всичко!
Поне още веднъж
      ДА Я ЧУЯ!
Па макар и да ми се кара..

© Цони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??