31.08.2019 г., 18:17 ч.

Още е Август 

  Поезия » Друга
394 0 0

Още е Август, още.

Още свирят щурците нощем,

Още късно се стъмва и рано зората изгрява.

Още слънцето пари със жар.

 

Още е лято, макар и към края си.

Още е спокойно морето и пари пясъкът,

Още сбираме мидени черупки по плажа.

Още е Август.

Още на лято ухае.

 

© П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??