24.01.2010 г., 13:38 ч.

Още един ден 

  Поезия » Философска
449 0 2

ОЩЕ ЕДИН ДЕН!

 

Колко ли дни е животът...

Седемдесет по триста шестдесет и пет...

Или повече?

По-малко?

 

Колко години събужда те Слънцето

и пак се питаш ще го видиш ли?...

Дълго си ходил по тая земя,

уморен си,

но искаш още...

умора.

 

Подари ми, Господи,

още един ден,

да видя слънцето.

А после?....

Пак.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??