11.06.2008 г., 12:38 ч.

* * * Още малко *** 

  Поезия » Любовна
676 0 2
 

 

... Още малко...

 

Още малко при мен остани,

че съвсем ще се свърши душата ми!

Още малко, че толкоз много да не боли,

когато изтръгваш я... и във тялото ми

оставяш от нея само мъртви остатъци.

 

Още малко при мен остани,

че съвсем ще се свърши душата ми!

Още малко, защото щом тръгнеш сега,

забрави... че ще можеш да се завърнеш

във нея пак някога!

 

Още малко при мен остани,

че съвсем ще се свърши душата ми!

Още малко... и след това смело тръгни,

за да търсиш любов пак другаде някъде!

MariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??