13.03.2015 г., 3:04 ч.

още прѝживе 

  Поезия » Философска
398 0 3

„Нестинарко ,

не болѝ ли ,

по жарава

щом засѝтниш ?“

 

„Не болѝ ,

а дава сѝли -

още прѝживе

да лѝтнеш !...“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??