Mar 13, 2015, 3:04 AM

още прѝживе 

  Poetry » Phylosophy
378 0 3

„Нестинарко ,

не болѝ ли ,

по жарава

щом засѝтниш ?“

 

„Не болѝ ,

а дава сѝли -

още прѝживе

да лѝтнеш !...“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??