13.02.2008 г., 10:01 ч.

Още съм 

  Поезия » Любовна
810 0 10

Луната ме облече в бяло

и спусна в клепките ми здрач.

Последна тръпка в мойто тяло

премина като детски плач.

Оставам в мисли неизказан

да спори с мене твоя глас.

Отново със любов белязан

поставен си под моя власт.

Нощта се стича по перваза

и чак от самота горчи.

За тебе още съм зараза.

За мен си само две очи.

© Ивелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??