22.07.2008 г., 13:55 ч.

Още те 

  Поезия » Любовна
594 0 2

(На Д., С., Б. и цялата азбука)


Детенцето:
- Ама боли ме.
Майката:
- Като се събудиш, ще ти е минало.

..................................................................

Затова ли не искам да се събудя?


P.S. Това стихче е излишно разтеглено. Заглавието казва всичко. Извинявам се.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??