9.11.2019 г., 21:59 ч.

Още те искам до мен 

  Поезия » Любовна
717 0 2

Още умирам, когато те видя!
За миг ли, за два ли, сърцето ще спре!
Очите проблясват - тез пламъци диви!
Още треперя от гласа-кадифе!

 

Още не мога без любов да живея!
Още жадувам всеки ден да си с мен!  
Още копнея със теб да се слея!
Още изгарям в любовния плен!

 

Още искрата помежду ни е жива!
Още политам със поглед смутен.
Времето значи ли някаква сила,
щом си до мене и щом съм до теб!?

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??