7.06.2008 г., 9:47 ч.

Още тогава... 

  Поезия » Еротична
864 1 16
         Още тогава...

Още тогава бях твоя,
забравила целия свят -
сляла се с кучките, с воя им...
и какъв ли ще има обрат?!...

Още тогава умирах да стена
под твоята гръд...
Исках да щипя и хапя - хиена
щях да съм там,  на пустия път!...

Ето ме - цяла от грях изтъкана...
премаляла пред твойте нозе...
цялата - давай - прави ме във рани -
белези искам от твойте ръце!...

Още тогава бях твоя -
забравила кой си, коя съм...
Още тогава умирах за воя ти -
прегърнала теб и греха си!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??