15.12.2009 г., 0:47 ч.

Още три недоразумения 

  Поезия » Хумористична
746 0 2

                1.

 

От раздялата боли

и не само от това:

ти сърцето ми разби,

а мъжът ти пък - носа...

              
                 2.              
Уж нравите били упадъчни
и ширел се разврат навред;
какъв е този мой късмет,
че все попадам на жени порядъчни!
                 3.
За времето отлитащо нехаех,
но обзема ме вече тревога:
до вчера още не знаех,
а скоро няма да мога...  

 

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??