25.12.2013 г., 18:42 ч.

Още вярваш в чудеса 

  Поезия » Друга
760 0 3

Още вярваш в чудеса

 

Коледа е, мила моя мамо -

искам днес да ти благодаря,

че те има, че страдалческото рамо

приютява ме във радост и тъга...

 

Изгради ме ти със много обич,

но животът ме събори неведнъж,

и събираш всяко мъничко парченце

на душата ми разпръсната по стръмен път...

 

Днес снегът в косите ти е лято,

а тъгата във очите ти е дом,

на гърба със житието си богато -

ти си мой последен пристан и подслон...

 

Коледа е, мила моя мамо,

хайде де, признай това -

че душата ти е птица бяла

и че още вярваш в чудеса...

 

 

Посветено на най-силната и най-забележителната жена на света - скъпата ми майчица. Без нея нямаше да съм това, което съм сега.

Цял един живот няма да ми бъде достатъчен да ти благодаря, мамо! Обичам те безкрайно много!

 

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??